Turisme
La Vall d'Albaida estarà present en la Fira de les Comarques a través de la Mancomunitat
Del 4 al 6 de maig el Patronat de Turisme de València transforma la Plaça de Bous en el gran fòrum del turisme valencià.
2/05/2018

Quaranta-set municipis, dotze mancomunitats i més de trenta associacions i empreses turístiques donaran a conèixer “infinites propostes per a viure l'oci en el territori valencià” en la Fira de les Comarques 2018 que el Patronat de Turisme de València organitza del 4 al 6 de maig en la Plaça de Bous de València. La responsable del Patronat de Turisme, Pilar Moncho, i el director Evarist Caselles han presentat divendres, en roda de premsa, els detalls de la Fira, acompanyats per la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó.

La disposició espacial de la Fira està íntimament lligada a la nostra gestió turística en el territori. En l'esplanada exterior quedaran instal·lades les casetes dedicades a destinacions turístiques ordenades per espais comarcals, emulant la tasca desenvolupada a través dels huit plans de Dinamització i Governança Turística dotats amb 900.000 euros d'inversió trienal cadascun. De les pintures rupestres de la Canal de Navarrés fins al turisme de sky light o d'estels de l'Alt Túria, hi ha un ampli ventall de petjades turístiques autòctones per a descobrir, com el cicloturisme en Vall d’Albaida i altres comarques, la ruta del Moscatell en la Foia de Bunyol, el turisme actiu i nàutic a la Safor, la relació entre horta, turisme i gastronomia impulsada des del Carraixet, el turisme industrial de Morvedre o la formació culinària en la Ribera. Al costat dels grans projectes comarcals, el visitant també podrà conéixer les ofertes singulars de Xàtiva, Oliva, Ontinyent, Alzira, Carcaixent, Gandia, Tavernes, Llíria, Sagunt, Villargordo del Cabriel, Requena o Utiel, entre d'altres. L'interior de la plaça acollirà els fruits de la col·laboració amb més d'una trentena d'associacions i empreses turístiques, disposades en tres grans espais, turisme actiu, turisme cultural i turisme gastronòmic.

En el punt d'informació del Patronat “València Turisme Friendly” el visitant podrà apuntar-se per a rebre informació sobre els productes turístics de les comarques de València, en funció de les seues preferències. També a l'interior de la plaça, el visitant trobarà un element singular: "Del tros al plat", una de les accions més emblemàtiques, impulsada pel Patronat de Turisme però que ha sumat el suport de la Generalitat, l'Ajuntament de València, Mercavalencia, La Tira de Comptar i altres associacions. Hi haurà demostracions i showcookings en directe per a transmetre al visitant la filosofia gastronòmica autòctona. El Patronat amb la col·laboració dels municipis expositors també ha tancat una completa programació amb música en directe, actuacions folklòriques, exhibicions d'artesania i activitats de dinamització de turisme cultural i actiu. Hi ha programades 25 actuacions (7 actuacions de música en directe: pop-rock i folk en valencià, 18 actuacions folklòriques) i xerrades/tertúlies “Del Tros al Plat”.

Enguany no faltarà el circuit multiaventura infantil amb tirolina, rocòdrom i altres activitats i la Fira també disposa d'una zona de ludoteca infantil amb tallers i activitats per als més xicotets durant tota la fira. El Patronat de Turisme proporcionarà un “Passaport de la Fira de les Comarques” amb molts premis per als participants a la “Gimcana” de València Turisme (informació en l’estand del Patronat). D'altra banda, València Turisme vol incentivar l'ús del transport públic per a accedir a la fira turística i tots els visitants que presenten el seu bitllet de rodalies de RENFE rebran un obsequi promocional en l'estand del Patronat Provincial de Turisme.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31