Integració
El Trèvol dedica una jornada a la responsabilitat social corporativa cap a les persones amb discapacitat
S’ha celebrat al Centre Cultura de CaixaOntinyent amb la participació d’empreses com Decathlon, Nudisco, Recisa, Vapla o Artesania Cerdà.
5/10/2017

El Centre Cultural Caixaontinyent ha acollit este matí una jornada del Projecte Trèvol  de la Mancomunitat sobre la rellevància de la responsabilitat social corporativa (RSC) en la qualitat de vida de les persones amb discapacitat que ha comptat amb 180 inscrits i la participació d’empreses com Decathlon, Nudisco, Recisa, Vapla i Artesania Cerdà en una taula redona. Per al Conseller de Benestar Social de la Mancomunitat, Jaime Peris, «els beneficiaris del Trèvol mereixen la oportunitat d’integració en el mercat laboral perquè estan capacitats i aporten una sèrie de talents i potencialitats d’aquelles que fan equip i generen bon ambient». Per al president de la Diputació i alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez que destacava en la seua intervenció la importància de l'ètica com a eina per a superar la crisi i agraïa el treball realitzat des del Projecte Trèvol i a tots aquells empresaris que malgrat la crisi han continuat apostant per mantenir en les seues plantilles a persones amb diversitat funcional.

Peris i Rodríguez han participat en l’acte de clausura junt amb el president de l’Associació Trèvol, Rafa Úbeda; i el president de l’Associació d’Amics del Trèvol, José Luís Torró. La jornada ha començat a les 9.30 del matí amb l’acte d’obertura a càrrec de Zulima Pérez, secretària autonòmica de transparència, responsabilitat social, participació i cooperació; Vicent Gomar, president de la Mancomunitat; Mario Puerto, president de Plena Inclusión CV; i Javier Cabedo, president de COEVAL. El catedràtic d’ètica de la Universitat Jaume I de Castelló, Domingo Garcia-Marzà, ha pronunciat la conferència inaugural sobre la responsabilitat social de l’empresa en l’actualitat. A continuació, la directora del projecte Trèvol, Amélia Martínez, ha explicat les oportunitats per a la RSC que ofeix el treball amb suport. Finalment, l’economista Juan Royo ha dissertat sobre “La RSC, el pegament que unix ètica, empresa i discapacitat”.
 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30