Esports
Obertes les inscripcions per al X Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d’Albaida
El 19é Fons Mónica Pont d’Albaida torna a formar part del Circuit que enguany comptarà amb una prova més que l’any passat.
Començarà el 6 de maig amb la 2a Pujada al Castell de Carbonera des d’Otos i acabarà amb el Gran Fons “Fira d’Ontinyent” el 10 de novembre.
10/04/2018

Hui s’han obert les inscripcions per al X Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d’Albaida que es va presentar divendres en societat a la seu de la Mancomunitat. El Circuit començarà el 6 de maig amb la II Pujada al Castell de Carbonera des d’Otos i acabarà amb el Gran Fons “Fira d’Ontinyent” el 10 de novembre. Com va sintetitzar el president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, «este Circuit sempre ha estat una referència per a altres i hem de seguir amb la línia de demostrar que amb molt poquet es pot fer molt: molta comarca, molt bona gestió» i va agraït el treball dels clubs i ajuntament als quals va garantir el suport institucional. L’encarregada d’anunciar les novetats va ser la nova presidenta l’Associació de Clubs d’Atletisme Popular de la Vall d’Albaida, Maria Bolinches, que va expressar les ganes i la il·lusió d’estar al capdavant i va recordar que «la millor manera de disfrutar del Circuit és viure’l».

La principal novetat enguany és la tornada del 19é Fons Mónica Pont d’Albaida, per la qual cosa compta amb una prova més que l’any passat. Hi ha, més novetats, com una ambulància mancomunada per a abaratir els costos; el proveïdor de cronometratge, que serà Multiesport, o el web d’inscripcions, que passa a ser www.mancovall.com. Com en els últims anys, cadascuna contribuïrà amb un euro amb l’associació Anima atenció a persones malaltes de càncer i familiars. La seua representant, Pilar Ferri, va agrair als organitzadors l'aportació econòmica i va subratllar que «l'exercici físic és molt important per a la prevenció i la recuperació del càncer». La presentació va acabar amb una xarrada sobre l’alimentació i esport a càrrec  de Jose Miguel Bellver i Isabel Pascual, diplomats en nutrició humana i dietètica i treballadors de l’hospital Verge dels Lliris d’Alcoi.

Xiquets i xiquetes tindran també l’ocasió de participar del Circuit amb 8 proves per a benjamins, alevins i infantils que començaran amb la Volta a Peu a Montaverner el 16 de juny. Pel quye fa a la resta de categories -júnior (16 i 17 anys), sènior, veterans A (de 35 a 44 anys) i B (de 45 a 54) i màsters- hauran de completar un mínim de 10 de les 16 carreres per a obtenir la borsa del corredor.

El Circuit està organitzat per l’Associació de Clubs d’Atletisme Popular de la Vall d’Albaida, la Mancomunitat, els clubs i els ajuntaments d’Otos, Atzeneta d’Albaida, Agullent, Montaverner, Bèlgida, Bocairent, el Palomar, Castelló de Rugat, la Pobla del Duc, Llutxent, Albaida, Quatretonda, Aielo de Malferit, Salem, l’Olleria i Ontinyent. Patrocinat per Cajamar, compta amb la col·laboració d’InterSport, Union Alcoyana Seguros, MercaSeguros, Lurber, Like Sport, Distribuciones Comerciales de Alimentación Benicadell i la Diputació de València.
 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31