Turisme
La Mancomunitat presentarà a FITUR l’app "Jaume I a la Vall d’Albaida" i la ruta cicloturista
Ambdues són fruit del Pla de Competitivitat, que també ha permés renovar les guies turístiques de la comarca.
El departament de turisme oferirà 61 productes turístics elaborats pel sector i mantindrà 28 reunions amb touroperadors i agències.
16/01/2018

Dijous 18 de gener a les 16 hores, la Mancomunitat presentarà a FITUR l’App Jaume I a la Vall d’Albaida, així com les rutes temàtiques. L’aplicació per a mòbil es presenta com la millor ferramenta per a guiar els que s’aventuren a seguir els seixanta quilòmetres d’itinerari paisatgístic i cultural proposats. Una ruta que es pot seguir a peu, en cavall, en cotxe o en bicicleta, el vehicle que protagonitzarà l’altra proposta: les rutes cicloturistes que articulen tots els pobles de la Vall d’Albaida en huit itineraris: un principal de 253 quilòmetres i entre 4 i 6 dies, i huit temàtics. Com explica el president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, «apostem perquè els amants del cicloturisme descobrisquen que som una comarca ideal per a transitar-la, a partir de rutes dissenyades per a ells o seguint el fil de la història».

Ambdues propostes són fruit del Pla de Competitivitat turística que financen a parts iguals la Mancomunitat, la Diputació i la Generalitat i que ha permés l’edició de noves publicacions en la línia de la nova imatge de marca que es va presentar a FITUR precisament l’any passat. Es tracta de la guia turística de la Vall d’Albaida; les esmentades «Jaume I a la Vall d’Albaida» i  de cicloturisme, «Roda la Vall»; així com les de turisme actiu, senders, pobles, allotjaments i restaurants; així com la gastronòmica, que incorpora receptes de cuina, o el calendari gastronòmic, que integra esdeveniments i cellers. Les guies estaran a l’estand 7A2 del pabelló 7 de FITUR on s’ubicarà el departament de turisme de la Mancomunitat, sota el paraigües de la Diputació, i en el seu web www.valldalbaida.com.

Al web també podran trobar les 61 ofertes que la comarca porta a FITUR, 11 més que l’any passat. Per tipologies, hi ha 15 de turisme d’interior, 11 de salut i benestar, 11 d’enogastronòmic, 8 de turisme actiu, 5 de culturals, 5 de turisme familiar, 3 cicloturístiques, 2 idiomàtiques i 1 low cost. A més, de dimecres a dissabte el departament de turisme mantindrà 28 reunions amb touroperadors, empreses majoristes i minoristes per tal de mostrar els productes turístics de la Vall d’Albaida i actuar com a intermediaris amb les empreses que han elaborat els 61 productes.
 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30