Esports
Dissabte i diumenge es disputen les finals més repartides del campionat de raspall de la Mancomunitat
La Costera compta amb sis finalistes, la Vall d’Albaida amb quatre, el Comtat amb tres i la Ribera Alta amb Alcàntera.
Castelló de Rugat acollirà des de les deu del matí les partides d’on eixiran els vencedors de les set categories
1/02/2018

Este dissabte i diumenge al trinquet de Castelló de Rugat es disputen les finals del XV Campionat d’hivern de raspall de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida. Els campions de les set categories eixiran entre els sis finalistes de la Costera, els quatre de la Vall d’Albaida, els tres del Comtat i el de la Ribera Alta. Com valora el president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, «enguany els trofeus estaran molt repartits, en consonància amb la participació en el campionat, i esperem que celebrar les finals en Castelló de Rugat anime a recuperar la passió per l’esport autòcton en molts dels pobles de la nostra comarca on es jugava perquè el campionat continue cresquent».

Diumenge 4 de febrer a les 10 es disputarà la finals de quarta categoria entre Concentaina i l’Alqueria d’Asnar, i a les 11 arriba la de tercera entre Benicolet i Genovés. A continuació es lliuraran els trofeus d’unes finals que començaran dissabte a les 10 amb Genovés i Ontinyent en alevins; Moixent i Genovés a les 11 en infantils A; i Alcàntera del Xúquer i Genovés en cadets. De vesprada, Quatretonda i Moixent disputaran a les 16 hores la final de benjamins i Muro i Quatretonda a les 17 hores la d’infantils B.

El campionat ha comptat amb la participació de 20 equips d’adults i 31 de xiquets, que sumen més de dos-cents esportistes d’onze pobles de la Vall d’Albaida, quatre de la Costera, quatre del Comtat i un de la Ribera Alta. Enguany, les categories més concorregudes han estat la de tercera, amb 14 equips; i quarta i infantils amb 10. Els cadets han comptat amb huit equips en lliça, els alevins amb set i els benjamins amb sis.
 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30