Esports
El Circuit Cajamar de Carreres Populars lliurarà els trofeus als guanyadors demà a l’Olleria
Les inscripcions solidàries han recaptat 2000 euros en favor d’ADIEM.
Esteban Espí d’El Minuter-Millardi ha guanyat en homes i Laura Gómez d’El Xio Llutxent s’ha imposat en dones. Per equips, PlanificayEvoluciona-Dulcebebé Ontinyent.
23/11/2017

El Circuit Cajamar de Carreres Populars lliurarà demà l’Olleria els trofeus de la seua novena edició que amb les inscripcions solidàries ha recaptat 2.000 euros en favor l’Associació  per a la Defensa i la Integració dels Malalts Mentals (ADIEM). Esteban Espí d’El Minuter-Millardi ha guanyat en homes, seguit per Francisco Javier Calabuig del Carniceria Vicente Berenguer i Edgar Guerola del CA Ontinyent. En dones, pujaran al pòdium dues corredores d’El Xio de Llutxent: la vencedora, Laura Gómez i la tercera Amelia Canet, amb Amanda Ruiz del VeterSalud Albaida com a subcampiona. Per equips, el triomf ha estat per a PlanificayEvoluciona-Dulcebebé Ontinyent, seguit de Carniceria Vicente Berenguer i el Club d’Atletisme Montaverner.

Els millors corredors dels que han completat les 15 proves del Circuit obtindran el premi Fidelitat, que han guanyat Susi Navarro dels Runners Alcoi i José Vicente Castelló del CA Ontinyent. En la gala al Teatre Goya de l’Olleria es lliuraran també sengles plaques al mèrit esportiu a José Català i Javi Carbonell. Pel que fa a la resta de guanyadors, han estat els esmentats Esteban Espí en Sénior i Edgar Guerola en Veterans A; Santiago Julià Sanesteban del C.A. Bèlgida en veterans B, Jesús Gavilà del CA Daimús Tecnoesport en veterans C i Manuel Ruiz del CA Ontinyent en veterans D. Les guanyadores han estat l’esmentada Laura Gómez en sènior; la independent Marta Sánchez en veteranes A; Sari Calbo del Runners Alcoi en veteranes B, Mari Carmen Bataller de La Gerreria en veteranes C i Joaquina Asensió del CA Ontinuent en veteranes D.

Entre els menors d’edat, Lucia Giner del CA Alcoi s’ha imposat en la categoria júnior; Alejandra Gisbert del CA Alcoi en infantils; Natàlia Pallás del CA Algemesí en alevines i Júlia Revert del CA Ontinyent en benjamines. Joan Revert del CA Ontinyent ha estat el millor infantil, Hernán Àlvarez del CA Vila de Bocairent el millor aleví; i Alejandro Esteve del CA la Rabosa el millor benjamí.
 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31