Canera
La canera llança la campanya “Un gos, un amic” per a sensibilitzar els escolars
L’activitat consistirà en una xarrada i una sèrie de propostes didàctiques amb lectura, jocs i manualitats.
Es vol inculcar l’estima i el respecte cap als animals mitjançant la visita als centres per part dels professionals de la canera.
25/01/2018

A partir de febrer, els professionals de la canera iniciaran la visita als centres escolars que ho sol·liciten amb la campanya “Un gos, un amic”, llançada amb la intenció de sensibilitzar els escolars, donar a conèixer el servici mancomunat de canera i veterinària, així com oferir detalls útils per a cuidar dels animals. Com explica el conseller responsable del servici de recollida d’animals de la Mancomunitat, Pep Estornell, «Volem generar en l’alumnat una sèrie d’actituds positives cap als gossos, així com el treball de la canera».

En contacte amb el professorat, la visita es planificaria amb una activitat prèvia a la visita per conèixer els interrogants dels alumnes al voltant de la canera. Després tindria lloc la xarrada a càrrec dels professionals del servici de recollida d’animals i la sessió es completaria amb unes propostes didàctiques al voltant del tema amb activitats al voltant del relat “Raspall” de Pere Calders, un joc de parelles sobre races de gossos o la construcció d’un punt de pàgina. La Mancomunitat ha fet arribar una circular amb les propostes didàctiques i un formulari d’inscripció als centres escolars de la Vall d’Albaida per tal d’organitzar amb temps les visites per qüestions de disponibilitat, ja que la campanya es durà endavant amb el personal existent.
 

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30