Cultura
Arriben els plats forts a la Mostra Internacional de Titelles de la Vall d’Albaida
A les 15:30, el napolità Gaspare Nasuto estarà a El Palomar i Eugenia Manzanera a Montitxelvo. L’espectacle de major format i el més íntim se citen a Ontinyent.
10 pobles acullen demà 13 funcions i dos tallers en el dia més concorregut de la 33a edició de la Mostra.
9/11/2017

Demà divendres es concentra més d’un terç dels espectacles programats en la 33a Mostra Internacional de Titelles de la Vall d’Albaida. I és que és dia de confluència entre les propostes adreçades al públic escolar que van començar dijous i les que aspiren a arribar a tots els públics. Serà dia també per a veure les primeres funcions dels plats forts d’esta Mostra. A la mateixa hora, les 15:30, i en El Palomar i Montitxelvo, acutaran el napolità Gaspare Nasuto i l’últim premi Fetén a l’espectacle de xicotetat format, Eugenia Manzanera. La domus di Pulcinella és l'original, autèntic i inimitable pulcinella napolità de la mà de Gaspare Nasuto, un dels més grans intèrprets i autors. Per la seua banda, Manzanera oferix en Retahilando fets de temps passats, objectes que són contes i cançons de països mediterranis; un somni on no falta la música ni el clown.

Ontinyent acollirà el contrast entre l’espectacle de major format d’enguany, Óscar, el niño dormido d’El Espejo Negro i l’obra més pròxima, capaç d’apropar no sols a l’escenari sinó al cor dles espectadors la seua màgia: la Pluja de Guillem Albà amb la pianista Clara Peya. Els andalusos actuen a les 10:30 a l’Echegaray i els catalans ho faran en sessió doble a la sala Gomis a les 20 i les 23 hores.

La Mostra estarà demà en altres 7 pobles més amb set espectacles i dos tallers en el dia més concorregut de la 33a edició de la Mostra. Benigànim compta amb tres funcions: les de Kimani amb Cospress, una reflexió sobre l’obsessió pel cos, en l’auditori municipal Paco Salvador a les 9.30 i 12 hores i la de La gallina dels ous d’or de Zum-zum Teatre a les 15:15, que també passarà per l’auditori municipal de Castelló de Rugat a les 19 hores.  A les 11, Los tres cerditos del Teatro la Estrella estaran al centre sociocultural d’Atzeneta. A les 11:30, Teatro Paraíso portarà Kubik a l’auditori municipal d’Aielo de Malferit després de l’èxit d’ahir a Montaverner. I a les 15:30 hores a l’auditori municipal de Salem, Periferia Teatro portarà Vuela Pluma, un conte sobre la llibertat i el respecte a l’autèntica naturalesa dels éssers vius, que va meréixer el premi Titirijai al millor espectacle del Festival Internacional de Marionetas de Tolosa 2015.

Completa la programació l’obra que va inaugurar ahir la Mostra, Pequeña Max d’Arena en los bolsillos que arribarà a les 11.30 al Teatre Goya de l’Olleria. Precisament la seua biblioteca municipal acollirà a les 17:30 el taller d'improvisació de clown a càrrec de Teatro la Estrella. L’altre, de titelles a l’abast i a càrrec de David Duran es desenvoluparà a les 18:30 a la biblioteca de Fontanars dels Alforins.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31