800 persones gaudeixen de les rutes d’”Entre Muntanyes”
El programa de senderisme conjunt de les Mancomunitats de Municipis de la Vall d’Albaida i de l’Alcoià-Comtat continuarà fins al mes de desembre
6/11/2018

Al voltant de 800 persones han gaudit ja de les rutes oferides pel programa “Entre Muntanyes” durant els mesos de setembre i octubre. Després que les rutes d’El Ràfol de Salem i Albaida donaran inicia al mes de novembre, aquest cap de setmana la Mancomunitat de la Vall d’Albaida oferirà dues noves rutes a Llutxent i El Palomar.

 

Dissabte dia 9, se celebrarà a Llutxent la ruta “Joan Pellicer i Juanito Valencieta”, una excursió botànica que recorrerà punts d’interés com la basseta del Surar, la senda del Cap de l’Ase, la barraca de Pedra, la penya dels Miradors o l’Alt de la Lletrera, entre altres. Aquesta ruta, que eixirà a les 9:00 hores des del camp de futbol, tindrà un recorregut de 10,3 kilòmetres amb una duració de 5 hores i dificultat mitjana.

 

Diumenge, serà el torn de la ruta “Descobreix els encants d’El Palomar”. Els i les participants eixiran a les 9:00 hores des de l’ajuntament del municipi. A l’itinerari previst per aquesta ocasió destaca el Castell de Carrícola o la Font del Melero on se servirà un refrigeri. A més es gaudirà de les vistes i l’encant del Paratge de l’Ombria del Benicadell. Serà un recorregut amb una duració de 5 hores aproximades i dificultat mitjana.

 

Des del departament de Turisme de la Mancomunitat de Municipis incideixen que totes les persones participants deuen portar aigua, esmorzar, gorra, protector solar, roba i calçat adequat.

 

Cal recordar que “Entre Muntanyes” és un programa de senderisme impulsat per la Mancomunitat  de Municipis de la Vall d’Albaida i la Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat que oferirà un total de 29 rutes gratuïtes des del passat setembre i fins al mes de desembre. Encara que totes les rutes són gratuïtes serà necessari inscriure’s, fins al dijous anterior a la ruta, a través del formulari online https://goo.gl/t3RqUn o del codi QR inclòs a la cartelleria. A més es podrà trobar més informació a www.valldalbaida.com.

 

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30