Cultura
Els 30 espectacles de la 33a Mostra Internacional de Titelles han atret 7.500 espectadors
Del dijous al diumenge han passat 14 companyies per 19 pobles de la Vall d’Albaida.
L’atenció dels intèrprets als escolars i la gran qualitat i diversitat dels espectacles, entre els aspectes més valorats.
13/11/2017

7.500 espectadors de la Vall d’Albaida i les comarques veïnes han assistir enguany a algun dels 30 espectacles que la Mostra Internacional de Titelles ha portat enguany a 19 pobles de la comarca. Com valora conseller de Cultura, Fede Vidal, «La Mostra és més que un festival de titelles, és la cita anual de molts dels nostres pobles i veïns amb el teatre».

Del dijous al diumenge han passat 14 companyies per 19 pobles de la Vall d’Albaida en una mostra que apostava com mai per trencar les barreres entre actors i espectadors, una circumstància molt valorada pels escolars que van disfrutar de la programació de dijous i divendres, en ocasions damunt de l’escenari com en el cas de Kubik de Teatro Paraíso, i que van poder dialogar en acabar les funcions amb els intèrprets com les de Cospress de Kimani que tracta la problemàtica de l’obsessió pel cos, en una obra adreçada als adolescents, un sector de públic que ha volgut seduir enguany la Mostra. També el napolità Gaspare Nasuto amb el seu espectacle de pulcinella i l’explicació posterior d’un gènere amb més de cinc-cents anys d’història o la sensibilitat a flor de pell de Pluja, de Guillem Albà i Clara Peya, quedaran guardats en la memòria i el cor dels espectadors.

La 33a Mostra Internacional de Titelles cloïa ahir la seua 33a edició amb la representació d’Óscar, el niño dormido d’El Espejo Negro al Teatre Echegaray d’Ontinyent. Es tracta de l’espectacle de major format dels que han passat enguany pel festival amb un temàtica tan arriscada com la d’un xiquet en coma tractada amb naturalitat i de manera molt pedagògica. En acabar, part de l’equip comandat per Ángeles Gonzàlez, directora artística, i Josep Talens, coordinador i tècnic de Cultura de la Mancomunitat que n’és l’organitzadora, es van fer la tradicional foto sobre l’últim escenari de la 33a edició.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31