Esports
La Mancomunitat compta amb uns objectius generals per a tota la Vall d’Albaida perquè tant els municipis menuts com els grans es vegen beneficiats en tot allò que possibilita una administració pública d’àmbit comarcal.
L’esport s’ha instaurat en la nostra societat com un exemple de salut, oci i educació. Que la seua pràctica incideix favorablement en el desenvolupament físic i psicològic dels ciutadans és un fet ja innegable.   La pràctica esportiva es troba en el màxim apogeu després d’una época de constant expansió i contínua  transformació. Per una banda, s’ha popularitzat en acostar-se a les demandes dels ciutadans i, per l’altra, s’ha transformat en un fenomen cultural i social.   El programa de l’àrea d’Esport de la Mancomunitat inclou  uns objectius específics on s’arrepleguen una série de necessitats  que actualment té l’àmbit esportiu de la Vall d’Albaida:
  • Impulsar i fomentar les actuacions necessàries i suficients perquè  recuperem la pràctica d’esports autòctons i especialment els més arrelats a la comarca, com ara el raspall.
  • Donar suport econòmic, d’infrastructures i d’organització a aquelles activitats que naixen des dels distints clubs i col·lectius de la Vall d’Albaida, com per exemple, el Circuit de Carreres Populars i el Campionat de Coloms Esportius.
  • Obrir als municipis de la comarca aspectes de reflexió i formació actual en la gestió de l’esport local.
L’àrea d’esport treballa en contacte permanent amb els agents que directa o indirectament estan relacionats amb el seu àmbit i té presents les propostes i decisions dels ajuntaments. Els regidors d’esports i els seus tècnics, la premsa esportiva, els professionals, els entrenadors i els propis esportistes, són la base fonamental per a una actuació coordinada i objectiva.   La pràctica esportiva intensifica les relacions humanes: els més menuts competeixen alhora que es coneixen i els majors es mantenen en contacte; es coneixen entre ells els veïns de la Vall d’Albaida que, en massa ocasions, és una gran desconeguda per als propis habitants. En resum: si hi ha un moviment que ens permeta profunditzar en el coneixement dels pobles i gent de la comarca, eixe es l’esport.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31