Esport
Una selecció dels millors jugadors de raspall per a commemorar els 15 anys
Diumenge, després de la final de tercera entre els amfitrions i Otos se celebrarà una partida d’exhibició entre clàssics del trofeu
Benicolet acollirà, deu anys després, les finals del Campionat de Primavera de Raspall de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida.
3/07/2018

Este cap de setmana, Benicolet acollirà deu anys després les finals del Campionat de Primavera de Raspall de la Mancomunitat i ho farà al carrer d’Enmig. Entre els al·licients, la participació de l’equip dels amfitrions en la final 3a, la màxima categoria de l’edició, que després de ser subcampions l’any passat es jugaran el títol contra Otos. Serà el diumenge a les 11:30 i, després de la final hi haurà una partida en la qual participaran una selecció d’alguns dels millors jugadors que han passat pel trofeu al llarg de les quinze edicions. El duel enfrontarà Ivan d’Ontinyent, Gabiel d’El Palomar i Leando d’Aielo de Malferit amb Marc de Castelló de Rugat, Perales d’El Genovés i Abel de Bèlgida.

Dissabte, des de de les nou del matí, el carrer d’Enmig acollirà la final de la resta de categories a la qual han arribat sis equips de la Vall d’Albaida i sis de la Costera. A les 9, Benigànim i Quatretonda es disputaran la categoria  infantil; a les 10, Quatretonda i Moixent la de benjamins; i tancaran el matí els alevins del Genovés i la Llosa. A les 18 hores es reprendran les finals amb l’enfronament entre els cadets de Benigànim i Quatretonda i una hora després, es disputarà la quarta categoria, la més concorreguda del Campionat amb 10 equips, entre Moixent i Quatretonda.

Des de principis de març, han participat 41 equips en el XV Campionat de Raspall de primavera de la Vall d’Albaida: huit de la comarca amfitriona, 4 de la Costera i 3 del Comtat amb la incorporació de dos pobles: Montaverner, en quarta, i el Dauet de la Llosa, que ha aportat equips en cadets, infantils, alevins i benjamins.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31