Turisme
Visites teatralitzades per a atraure a la Vall d’Albaida els estiuejants de la costa
S’han promocionat per les platges properes i es regalarà una faltriquera als que visiten els quatre municipis de la ruta.
Divendres passat van començar a Bocairent les “Nits de Jaume I”, que este divendres s’estrenaran a Ontinyent
12/07/2018

Divendres passat, Bocairent va estrenar les “Nits de Jaume I”, una iniciativa del departament de turisme de la Mancomunitat per a atraure a la Vall d’Albaida els estiuejants de la costa, on s’està fent promoció sobre la platja. Unes visites que recorreran cada divendres al llarg de juliol, agost i setembre a el laberint islàmic de Bocairent, el castell de la Tearra Blanca d’Albaida, el castell de les batalles i els miracles de Llutxent i que proposa una història de fantasia per a tota la família a Ontinyent. Com explica el president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, «Oferim un producte proper, gratuït, cultural i familiar per a trencar amb la rutina del sol i platja».

Al llarg del recorregut, que s’inicia a les 20 hores a les portes dels ajuntaments, els visitants es trobaran amb diferents personatges històrics per a narrar-los allò que estan contemplant. A més, aquells que completen la visita als quatre pobles, seran obsequiats amb una faltriquera artesa confeccionada per a l’ocasió amb un dolç premi en l’interior. Per a seguir les rutes és suficient amb inscriure’s fins al dijous anterior a la ruta a migdia en www.valldalbaida.com. Les visites tenen una duració d’hora i mitja i les places estan limitades a cinquanta persones.
 

Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31